Les formations chef de partie dessert à Nantes

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CQP commis de cuisine
par Henriman formation
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910 h
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Hôtellerie, Restauration Personnel de cuisine
CQP commis de cuisine
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Hôtellerie, Restauration Personnel de cuisine
CQP commis de cuisine
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1820 h
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Hôtellerie, Restauration Personnel de cuisine
Des livres pour se former
livre Apple Pie Baking Guide: Delicious Dessert Recipes For The Home Chef: Parties (English Edition)
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livre Dessert Recipes For Beginners: How to become a pastry chef for beginners, Vol.1
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par Michelle Kolin
14,75 €
livre Dessert Recipes For Beginners: How to become a pastry chef for beginners, Vol.4
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par Michelle Kolin
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livre Dessert Recipes For Beginners: How to become a pastry chef for beginners, Vol.3
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par Michelle Kolin
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livre Dessert Recipes For Beginners: How to become a pastry chef for beginners, Vol.2
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par Michelle Kolin
42,90 €
livre Copycat Desserts Recipes: 55 Recipes of Tasty Desserts, Quick and Easy to Prepare at Home Even if You are not a Gourmet Chef
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par Charlie Creative Lab
40,60 €
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CQP commis de cuisine
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livre Dessert & Sweets: Book - 6 ( Part - 1 ) (Culinary Standard Recipes ~ Manual~) (English Edition)
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6,90 €
livre Dessert & Sweets Book - 6 ( Part - 2 ): 50 Recipes Manual (Culinary Standard Recipes ~ Manual~) (English Edition)
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6,36 €
livre Chefs' Best Italian Recipes: Classic Italian Dishes for Family Meals Parties and More (English Edition)
Chefs' Best Italian Recipes: Classic Italian Dishes for Family Meals Parties and More (English Edition)
par DLG Publishing
2,99 €
livre Apple Pie Baking Guide: Delicious Dessert Recipes For The Home Chef: Recipes For The Perfect Apple Pie
Apple Pie Baking Guide: Delicious Dessert Recipes For The Home Chef: Recipes For The Perfect Apple Pie
par Independently published
7,83 €
livre Copycat Desserts Recipes: 55 Recipes of Tasty Desserts, Quick and Easy to Prepare at Home Even if You are not a Gourmet Chef
Copycat Desserts Recipes: 55 Recipes of Tasty Desserts, Quick and Easy to Prepare at Home Even if You are not a Gourmet Chef
par Charlie Creative Lab
40,60 €
livre Dessert Recipes For Beginners: How to become a pastry chef for beginners, Vol.2
Dessert Recipes For Beginners: How to become a pastry chef for beginners, Vol.2
par Michelle Kolin
42,90 €
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CQP commis de cuisine
par Henriman formation
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1062 h
demandeur d’emploi, salarié, Éligible CPF
Hôtellerie, Restauration Personnel de cuisine
CQP commis de cuisine
par Henriman formation
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910 h
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Hôtellerie, Restauration Personnel de cuisine
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1828 h
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Hôtellerie, Restauration Personnel de cuisine
produit produit
Pizza napolitaine
par Ecole Française de Pizzaiolo
En centre (44)
18 h
demandeur d’emploi, salarié
Hôtellerie, Restauration Personnel de cuisine Fabrication de crêpes ou pizzas
Animateur(trice) en cuisine diététique Santé Minceur Durable dans l'Assiette (SMDA)
par LMB Formation&Conseil
En centre (44)
160 h
demandeur d’emploi, salarié
Hôtellerie, Restauration Personnel de cuisine
Pizza Expert 2
par Ecole Française de Pizzaiolo
En centre (44)
20 h
demandeur d’emploi, salarié
Hôtellerie, Restauration Personnel de cuisine Fabrication de crêpes ou pizzas

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